Brandend maagzuur

Doorbreek de cyclus voor langdurige verlichting.

Terugkerend brandend maagzuur is vervelend en kan op lange termijn ook pijnlijk zijn en kan zelfs uw gezondheid aantasten. Gewone middelen zoals antacida geven directe en kortdurende verlichting. PANTOZOL Control is anders. Het zorgt voor langdurige verlichting van uw klachten.

Brandend maagzuur is een veel voorkomende kwaal. Maar liefst één op de drie volwassenen heeft er regelmatig last van. Brandend maagzuur dat in uw slokdarm omhoog komt, zorgt voor een pijnlijk en branderig gevoel in uw borst. Meestal treedt het direct na een maaltijd op of 's nachts wanneer u ligt te slapen.


PANTOZOL Control®

Veel mensen accepteren de klachten van brandend maagzuur, terwijl er wel degelijk een middel is dat langdurige verlichting kan bieden. PANTOZOL Control zorgt ervoor dat u op een eenvoudige manier effectief brandend maagzuur kunt bestrijden. PANTOZOL Control richt zich op de bron van het probleem: de productie van het maagzuur. PANTOZOL Control vermindert de aanmaak van overtollig maagzuur in uw maag, waardoor u de cyclus van brandend maagzuur eindelijk kunt doorbreken. Voor langdurige verlichting.

Brandend maagzuur

Contactformulier

Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u hiervoor onderstaand contactformulier gebruiken.


De gegevens worden alleen gebruikt voor klantenservice doeleinden. Bekijk ons Privacy- en cookiebeleid.
* verplicht veld
Alle velden juist invullen a.u.b

Vemedia B.V.

Pantozol Control is een handelsmerk van Vermedia B.V.

Vemedia B.V.
Postbus 171
1110 BC Diemen

[ sluiten ]